Vaarwel, WK. Italië werd verslagen door Uruguay

Na (onverwacht, laten we eerlijk zijn) Engeland met 2-1 te verslaan en (ook hier onverwachts) met 0-1 te verliezen van Costa Rica, zag de wedstrijd tegen Urugay veel Italianen met ingehouden adem aan het scherm gekluisterd.

Een nederlaag die voor onze Azzurri gelijk staat aan het verlaten van de World Cup met een grote bitterheid in de mond, vooral na het tonen van een veel beter team in de kwalificaties.

Het Natal-stadion zag twee minder agressieve teams dan verwacht als er een plaats op het spel staat om door te gaan in het WK, althans in de eerste helft. Een Italië dat begon met een goede verdeling op het veld en meer balbezit met respect aan de tegenstanders. Rond de 21e minuut krijgt Balotelli een gele kaart, die hem deelname aan de volgende wedstrijd zou hebben uitgesloten.
Een eerste helft die op 0-0 eindigt, maar met een goed verdeeld nationaal elftal op het veld en met goede frasering, al is het soms wat slordig.
De eerste 10 minuten van de tweede helft gebeurt er heel weinig, totdat Marchisio een foutieve (of misschien overdreven?) Rode kaart krijgt die hem dwingt uit te gaan voor een vermeende overtreding tegen nr. 17 van Uruguay (Godìn) en die ons nationale team verplicht om slechts 10 spelers op het veld te hebben.
In de 70e minuut maakt Prandelli een wissel en laat Cassano binnen in plaats van Immobile, die hem een ​​andere mogelijke wissel voor de Azzurri laat.
Het is op de 80e dat Uruguay het doelpunt maakt dankzij een hoekschop, het doelpunt wordt gemaakt vanaf de schouder door Godìn.

Zo eindigt met een 1-0 de race van Italië om het WK, met zoveel bitterheid, veel mitsen en veel maren en een grote teleurstelling van alle Azzurri-fans.

Zie ook

Traguspiercing: hoe pijnlijk kan de meest trendy oorpiercing zijn

Piercingnamen: het alfabet van lichaamsversiering

Tatoeage achter het oor: een nieuw verleidingswapen?

Wat gebeurt er nu? Zodra alle wedstrijden van deze groep zijn afgelopen, zullen alle teams die in de ronde van 16 zijn ingedeeld, botsen en elkaar kruisen. Bijvoorbeeld: de 2e geklasseerde van groep D, gaat spelen tegen de eerste geklasseerde van groep C, en de eerste geklasseerde van groep H zal botsen met de tweede geklasseerde van groep G. Moeilijk? Ja, misschien een beetje, vooral voor degenen die niet goed op voetbal kauwen, maar we verzekeren je dat het minder complex is dan het lijkt. Nu Italië eruit ligt, blijf je het WK volgen? We nodigen je uit om jezelf te troosten door te glazuren naar enkele van de meest sexy voetballers van het WK 2014.