Tweede wedstrijd voor Italië: onze nationale ploeg wordt verslagen door Costa Rica met 1-0

Een tweede wedstrijd voor het Italiaanse nationale team die zeker niet te vergelijken is met die van het debuut tegen Engeland: het doelpunt van Ruiz, de aanvoerder van het nationale team van Costa Rica, scoorde op 44", blijft de enige van de wedstrijd en de Italiaanse nationale ploeg team kan hij het resultaat niet meer verplaatsen.

© Kikapress Balotelli

Italië had zeker meer last van de Braziliaanse hitte dan het nationale team van de tegenstander en bleek de hele 90 minuten te traag te zijn.
Zelfs Balotelli en Pirlo, die tijdens de eerste clash van deze wereldkampioenschappen, tegen Engeland, het veld hadden gedomineerd, slaagden er dit keer niet in om het verschil te maken, en zelfs de komst van Cassano en de aanwezigheid van Buffon waren het niet waard. een goed spel en een kans om dicht bij de winst te komen.

Alles wordt uitgesteld tot 24 juni, wanneer Italië zal moeten strijden tegen Uruguay en hier zal worden besloten of ze zullen kunnen blijven spelen in deze World Cups van 2014.

Zie ook

Onderlip piercing: een juweel dat door jonge mensen wordt aanbeden

Piercingnamen: het alfabet van lichaamsversiering

Tatoeage achter het oor: een nieuw verleidingswapen?

Vond je dit artikel leuk? Volg ons op facebook!

Zie ook:
WK 2014: wie is de meest geliefde en gevolgde voetballer?
WK 2014: 90 minuten hartkloppingen voor hem, terwijl zij ... De reacties van de koppels tijdens de wedstrijden
WK 2014: wanneer charme over het veld loopt

Tags:  Ster Mode Oud Koppel