Italië versloeg Engeland met 2-1 in hun debuutwedstrijd op het WK

Het werd door iedereen beoordeeld als een "uitstekende wedstrijd, gespeeld met klasse en vrijgevigheid: gisteravond versloeg Italië Engeland met 2-1 in de debuutwedstrijd van het WK." Ondanks de hoge luchtvochtigheid in het Manaus-stadion, veel gevreesd, en ondanks de afwezigheid van Buffon, geblesseerd, nam Italië het eerste, uitstekende resultaat mee naar huis, met een doelpunt van Marchisio in de 35" minuut op een uitstekende pass. Pirlo, geweldige directeur van het hele spel.

© web

Al na twee minuten, op 37", kwam de koude douche: Italië was even afgeleid en de Engelse Sturridge scoorde op aangeven van Rooney en versloeg onze doelman Sirigu. Het spel sleepte zich naar het einde van de eerste helft voort, met slechts een paar flitsen en een poging van Balotelli, wijst hij af en toe in de tegenpartij.

Zie ook

Piercingnamen: het alfabet van lichaamsversiering

Tatoeage achter het oor: een nieuw verleidingswapen?

Bij de hervatting verandert de formatie niet. En het werkt, want al op 50" heeft Candreva een voorzet onder het doel nodig voor Balotelli, die gemakkelijk het tweede doelpunt van Italië scoort. Daarna begint Italië natuurlijk aan een ontspannen en niet al te agressieve wedstrijd om het resultaat te behouden, en alles zou rustig verlopen zonder een vrije trap die aan Pirlo werd toevertrouwd, die de lat raakt bij het naderen van het derde doelpunt, dat er nooit komt. uitstekende 2-1, het zal tijd zijn om Costa Rica te ontmoeten, vrijdag 20 juni, vers van een ongelooflijke overwinning tegen een favoriet uit Uruguay, verslagen met 3-1.